Gratis verzending boven 2500 euro, verzending binnen 48 uur.

The Brand

Hanseatic, veelal bekend in de geschiedenis als Hanseatic League was een samenwerkingsverband tussen handelaren en steden in de middeleeuwen. Het doel van de Hanseatic League was het verbeteren van de overeenkomsten en voorwaarden die handelaren en steden met elkaar hadden om zodoende betere prijzen te kunnen afspreken. Met dat ideaal in het achterhoofd is Hanseatic.nl opgericht in 2011.

Hanseatic richt haar inkoop op grotere aantallen kwalitatief, hoogstaande panelen en materialen die rechtstreeks van de fabriek komen. Het prijs voordeel wat wij hiermee behalen is meteen het voordeel wat u als klant heeft.

In tegenstelling tot de vele andere webshops die zichzelf ‘groothandel’ noemen echter zelf niks op voorraad hebben, doen wij onze eigen voorraad zelf.  Hierdoor weet u zeker dat een snelle correcte levering gegarandeerd is.

Samen met u, hopen wij de wereld een stukje groener te maken tegen betaalbare prijzen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.

Contact Us

Hanseatic is altijd opzoek naar nieuwe producten om op te nemen in het assortiment als hier een grotere vraag naar is. Mocht u iets missen in het assortiment of wilt u een idee met ons delen, neem dan gerust contact op.

Updating…
  • No products in the cart.